HET HOUDT NIET OP MENSEN!
ZATERDAG 2 DECEMBER 2017 GEEFT BELLY BUTTON ALWÉÉR EEN THEMAFEEST!!!


Onder het motto: “Behaalde resultaten uit het verleden, bieden wél garantie voor de toekomst”, hebben we weer veel energie gestoken in het organiseren van een feest met als thema:

“SCHITTEREND”Gezien de inmiddels vele succesvolle voorgaande edities, waarbij wij samen met ons publiek konden genieten van geweldige en zeer geslaagde avonden en na afloop duizenden euro’s konden overmaken naar o.a. het Ronald McDonald huis, Kika en de Stichting Kindermisbruik, gaan wij er wederom vol enthousiasme tegenaan.

Deze keer is het doel: Het Prinses Beatrix Spierfonds voor ALS

ALS
ALS is een ingrijpende ziekte, waarbij de spieren één voor één uitvallen, tot uiteindelijk ook de ademhalingsspieren worden aangetast. Door middel van een spetterend optreden met onze band in de Cascade, een geslaagde kaartverkoop en welwillende sponsoren willen we de opbrengst van de avond daarvoor bestemmen.

Schitterend
Dit keer, terwijl het jaar richting kerst gaat, kozen wij het daarbij passende thema schitterend. Bijdragen aan een goed doel vinden wij schitterend. Dit doen we door schitterende muziek te maken en wellicht schitterende en onverwachte verrassingen plaats te laten vinden.
Het is voor ons schitterend om te weten, dat veel vaste fans voor een volle zaal zullen zorgen en door in welke vorm dan ook in een schitterende outfit “acte de presence” te geven en er samen met ons een geweldig feest van te willen maken. We zouden het dan ook schitterend vinden als onze vaste bezoekers ook anderen enthousiast zouden kunnen maken om naar de Cascade te komen. Laat hen onze site of de facebookpagina van de band eens bekijken met de foto’s en video’s van eerdere feesten; dan zijn ze zeker niet meer te houden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en des te meer centjes voor het goede doel!

Naast een aantal “all time favourites” zullen wij ook een groot aantal nieuwe nummers spelen uit het aanbod van popsongs van 1960 tot nu.

Plaats van handeling is ook dit keer: Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 3341 BE in Hendrik Ido Ambacht. De zaal (en de bar) gaan open om 20.00 uur en de show start om 21.00 uur.

Dresscode
De dresscode is, niet verrassend, dit keer SCHITTEREND. Kom als kerstboom, glittergirl of glamrockboy..., maar een brede lach is ook schitterend. Als je maar schittert!

Wij zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Mocht u/ je interesse hebben, neem dan contact op met:
- Jan Hoogstad: janhoogstad@gmail.com of 06-51927923
- Fred de Rijke: fredman1@planet.nl of 06-47934778
- Ton Struik : t.struik@planet.nl of 06-37230464

Informatie is tevens te vinden op de Facebookpagina van Belly Button en op www.stichting-cascade.nl staat de aankondiging in het programmaboekje.

De voorbereidingen zijn in volle gang, de repetities zijn gestart en we hebben er weer enorm veel zin in. Kaarten zijn te bestellen bij alle bandleden voor slechts 15 euro per stuk.

Ook via de Cascade worden kaarten verkocht. Wees er snel bij, want op = op!

We hopen dat u / je erbij bent!

Belly Button, mede namens de gehele crew