Martin Pupella

Functie
Bassist en zang

Ervaring
Vanaf mijn zestiende begonnen bij mijn vader in de band. Dit was in 1978. Onder meer in de formatie 'Me and my Shadows' en een aantal jaren in de band 'Sunrise'. Daarna nog vele jaren in een eigen formatie opgetreden. In verband met verandering van werk in 1989 heb ik enkele jaren niet gespeeld in een band. Vanaf 1996 geďntroduceerd door Robert, de toenmalige tenorsaxofonist, in de grote formatie van de Belly Button Band. Sindsdien ben ik als bassist aanwezig en neem ik de ondersteunende zangpartij voor mijn rekening met hier en daar een solo uitstapje.
Daarnaast speel ik met regelmaat met mijn achterneefje Noah Wattimena. Hij is de jeugd en de toekomst. Dat vind ik erg leuk om te doen.
Als laatste speel ik ook in een formatie samen met mijn tweelingbroer. Hierin word voornamelijk Americano gespeeld. Errug leuk!

Favoriete muziek
Pop, Rock, Dance, Jazz, Country, Americano, Klassiek…….eigenlijk alles wel.
Favoriete nummer van Belly Button
Altijd de laatste nummers die we oefenen.

Belly Button
Spelen bij de Belly Button Band is een uitje. De diversiteit aan mensen en karakters geven de band een eigen gezicht. Men motiveert en prikkelt elkaar om een eigen geluid neer te zetten. Maar ook bij ons staat de tijd niet stil. En de tijd leert.. hoe ouder hoe gekker! ;-) Daarnaast hebben mijn bandgenoten een groot hart. Ook nu weer gaan we voor een goed doel spelen om zo geld in te zamelen.
En hoe mooi is dat met muziek!